Un altra carpaccio. En aquest cas de tonyina. Molt més suau de gust que el de salmó. Un encert.
Per 2 persones
Temps: 20 min.
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Si voleu preparar els talls a casa, un truc que va molt bé és posar el peix al congelador una estona que endureixi i és més fàcil fer els talls fins. Tallem ben fina la tonyina i l’estirem en una safata. La cobrim amb film transparent i l’aplanem. Reservem a la nevera fins 15 min abans de servir.
PAS 2: Tallem ben petita la ceba tendra i reservem. A banda fem la vinagreta amb l’oli, el suc de llimona la sal i el pebre.
PAS 3: 1/4 d’hora abans de servir emplatem. Al fons de la safata hi posem l’ensiam de fulles tendres. Al damunt i col.loquem la tonyina. Escampem la ceba tendra i l’anet pel damunt de la tonyina. També hi posem uns grans de pebre blanc.
PAS 4: Remenem de nou la vinagreta i amanim la tonyina.
Bon Profit!