Coca d’espinacs, panses i pinyons

Moltes vegades ens pensem que costa molt fer una recepta i la comprem ja feta. Aquesta és una de les et confirmen l’equivocats que estem.

Racions per una coca tamany safata de forn.
Temps: 40 min.
Ingredients:

  • Massa per la coca
  • -50 gr. de panses
  • -50 gr. de pinyons
  • -1 kg. d’espinacs
  • -All en pols
  • -Sal i oli

Elaboració:

PAS 1: Fem la massa i mentres reposa preparem els espinacs.
PAS 2: Rentem bé els espinacs i tallem els tronquets més durs. Els escaldem amb aigua bullint uns 3 minutets tope. Només és perque no et quedin amargants després a la paella.
PAS 3: Escorrem bé i els passem a la paella amb un polsim d’all en pols, sal i oli. Li donem dos tombs. Ja sabeu que els espinacs estan fets de seguida. Si els torres agafen amargantor.
PAS 4: Mentres es va calentant el forn extenem la massa damunt paper de forn i la cobrim amb els espinacs, panses i pinyons. Enformen 25 minuts o fins que et quedi rosseta la massa.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie