Quiche de bacallà amb alls tendres

De les millors quiches que hem fet. M’encanta trobar-me el bacallà estellat pel mig i no em cansa com les altres.

Per 4 Persones
Temps: 45 min.
Ingredients:

  • -Massa brisa
  • -Un manat d’alls tendres
  • -Bacallà estellat per desalar
  • -Sal, pebre i oli d’oliva
  • -4 ous
  • -Formatge ratllat (mitja bosseta petita)
  • -60 cc nata líquida

Elaboració:

PAS 1: El dia abans deixem en remull el bacallà.
PAS 2: Netegem els alls tendres i els tallem a rodanxetes. Els passem per la paella i els sofregim amb una mica d’oli.
PAS 3: A banda barregem els ous amb el formatge, la nata, la sal i el pebre.
PAS 4: Esbandim el bacallà i l’esmicolem una mica deixant que es vegin els tallets i l’afegim a la mescla dels ous. També hi afegim l’all tendre i ho barregem amb suavitat.
PAS 5: En un motlle de silicona hi col.loquem la massa amb el paper entre la massa i el motlle, així un cop cuit ens podrem agafar al paper per desenmotllar amb més comoditat. Si no us agrada com queda amb la massa que es surt per fora, talleu-la a rans de motlle. A mi em va sobrar i va quedar molt quebradissa a l’hora de servir.
PAS 6: Punxem la massa amb la forquilla perque no ens facin bombolles. Jo la vaig fer amb 35 minuts a 180º.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie