És la confitura que més m’agrada. Senzilla de fer com totes les confitures. Aquesta em va sorprendre perque no se m’havia acudit que es podia fer la confitura de figues.
Temps: 1 hora
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Pela les figues i talla-les per la meitat.
PAS 2: Col·loca-les en un contenidor adequat, com ara un cassó gran, afegeix 20 cl d’aiga i cuina a foc lent de 5 a 10 minuts.
PAS 3: En una olla gran posem aigua a bullir i hi posem la pell tallada en juliana. La fem bullir a foc lent amb 1/2 litre d’aigua durant 15 minuts. Remena suaument amb una cullera de fusta.
PAS 4: Pesa el sucre i reserva 2 cullerades per barrejader amb el sobret de gelatina. Espolvorejar la barreja sobre la fruita, reservar la resta del sucre.
PAS 5: Poseu a bullir durant 3 minuts, remenant constantment, afegiu el sucre restant.
PAS 6: Porteu a ebullició, remenant suaument i mantingui caldós durant 3 minuts.
PAS 7: Al final de la cocció, retireu les últimes impureses a la superfície utilitzant un escumadora.
PAS 8: S’hauran d’eliminar les impureses que queden a la superfície.
PAS 9: En calent ja podem omplir els pots, tapar i posar de cap per avall perquè facin el buit.
Si seguiu la recepta sense modificar res, us asseguro que us quedarà una confitura deliciosa!
Bon Profit!