Amb tanta dolçor em venia de gust fer un plat més lleuger. Uns espàrrecs verds al forn i un ou poché. Ideal per començar.
Per 2 persones
Temps: 20 min.
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Rentem els espàrrecs i retirem la part exterior més dura. Els posem al forn a coure uns 10 minuts a 180ºC, salats.
PAS 2: Preparem els plats posant al fons unes fulles d’enciam iceberg amanit.
PAS 3: Posem una olla d’aigua a bullir amb el suc de mitja llimona i una mica de sal. Baixa un pel el foc i trenca l’ou i aboca’l a l’olla. Amb una cullera el vas recollint. Atenció, és dificultós. Ha de quedar el rovell envoltat de la clara i el rovell a dintre líquid. En quant qualli el retirem i reservem.
PAS 4: Un cop fets els espàrrecs els posem damunt de l’ensiam i damunt dels espàrrecs l’ou poché. Servir calent.
Bon Profit!