Espatlleta de corder amb guarnició de temptacions de carbassa, timbalets de patata i ceba confitada

Va ser el plat estrella d’aquest Nadal. Espatlleta de corder recepta ca l’Amalia de Tombrio de Abajo.

Per 8 persones
Temps: 2 hores i 10 min.
Ingredients:

  • – 1 Espatlleta de corder per persona.
  • – All i julivert
  • – Sal i oli
  • – Vi blanc

Acompanyaments:

Elaboració:

PAS 1: Piquem en un morter l’all i el julivert amb un raig d’oli. Ben maxacadet. D’aquesta mescla se’n diu majao i es pinten les paletilles d’un costat i l’altre.

PAS 2: Amb el forn calent fiquem les paletilles a mig foc i les reguem amb vi blanc. 175º- 2h (8 espatlletes). Aproximadament cap als 3/4 d’hora les gires i regues amb el mateix suc de la safata. Son amb diferencia les espatlletes més bones que hem tastat.

Les acompanyarem amb un timbalet de patata filetejada, unes boletes de carbassa picants i un llit de ceba confitada.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie