Esqueixada de bacallà

Un plat fresc d’estiu molt típic català.

Per 4 persones
Temps:  25 min.
Ingredients:

  • – Bacallà esqueixat
  • – Pebrot vermell escalivat
  • – 1 ceba
  • – Olives negres. Les olives que he posat son les olives mortes que faig.
  • – Oli d’oliva

Elaboració:

PAS 1: El bacallà el tindrem en remull, canviant li l’aigua cada dia i a dins de la nevera, tres dies. Un cop fet això ja podem preparar l’amanida.

PAS 2: En un bol posem el bacallà esqueixat, és a dir, “estripat” amb els dits, afegim el pebrot escalivat i la ceba  tallada petita.

PAS 3: Afegim les olives negres i un bon raig d’oli d’oliva.

Originalment es fa amb pebrot vermell i verd cruus, però com em resulta indigest, el faig vermell escalivat.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie