Avui al mercat la peixatera m’ha recomanat que agafés el lluç que era molt fresc així que avui he fet lluç per dinar. Tenia ganes de fer-lo diferent. No som molt de menjar peix i volia que tingués alicient i ens entrés per la vista.
Per 4 persones
Temps: 40 min.
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Escateu el lluç, netegeu-lo i talleu-lo a troncs de dos dits de gruix. Saleu-los i passeu-los per farina.
PAS 2: Ara es fregeixen en una paella amb poc oli i mirant que no agafin color.
PAS 3: Després hi afegim el vi i les olives i ho coem 5 minuts a foc lent. Girem el lluç i el coem 5 minuts més. Apaguem el foc i hi afegim la farigola. Tapem la paella hi ho tenim 3 o 4 minuts més.
PAS 4: Ho servim al plat col.locant dos troncs de lluç a cada plat, ho reguem amb el suc que deixa i les olives al costat. A sobre dels talls hi posarem una branqueta de farigola.
Bon Profit!