Troncs de lluç amb farigola i olives negres

Avui al mercat la peixatera m’ha recomanat que agafés el lluç que era molt fresc així que avui he fet lluç per dinar. Tenia ganes de fer-lo diferent. No som molt de menjar peix i volia que tingués alicient i ens entrés per la vista.

Per 4 persones
Temps:  40 min.
Ingredients:

  • – Un lluç d’1 kg i 1/2
  • – 50cc de xerès sec
  • – 1 branca de farigola (la Mariona la posa fresca)
  • – 100 gr. d’olives negres d’Aragó
  • – Maizena
  • – Sal i oli

Elaboració:

PAS 1: Escateu el lluç, netegeu-lo i talleu-lo a troncs de dos dits de gruix. Saleu-los i passeu-los per farina.

PAS 2: Ara es fregeixen en una paella amb poc oli i mirant que no agafin color.

PAS 3: Després hi afegim el vi i les olives i ho coem 5 minuts a foc lent. Girem el lluç i el coem 5 minuts més. Apaguem el foc i hi afegim la farigola. Tapem la paella hi ho tenim 3 o 4 minuts més.

PAS 4: Ho servim al plat col.locant dos troncs de lluç a cada plat, ho reguem amb el suc que deixa i les olives al costat. A sobre dels talls hi posarem una branqueta de farigola.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie