Fer el vostre propi kefir pot semblar descoratjador, però en realitat és tan fàcil com la fermentació. Seguiu les instruccions següents i proveu-ho.
Sense gluten, vegetarià
Temps: 24 hores
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: En un pot gran de vidre, barregeu els grans de kefir i la llet.
PAS 2: Cobriu-lo amb un filtre de cafè o amb una gasa i assegureu-lo amb una goma.
PAS 3: Col·loqueu-lo al taulell en un lloc càlid durant aproximadament 24 hores. Nota: pot trigar més en funció de la temperatura de la cuina. El quefir està llest (i cultivat) quan hi ha un cert espessiment i una aroma agradable.
PAS 4: Colar els grans de kefir restants del kefir acabat.
PAS 5: Emmagatzemeu el quefir acabat a la nevera.
PAS 6: Podeu tornar a utilitzar els grans de kefir en un nou lot de llet.
Com podeu veure, a part de beure kéfir, és un potent aliment saludable, un ingredient saborós i un menjar divertit per explorar I comprovar-ho. El kefir té una potent varietat de nutrients, una cultura diversa de probiòtics i un sabor picant, cosa que fa del kéfir un aliment elegant i fàcil d’incloure a la vostra dieta. La propera vegada que tingueu l’oportunitat, proveu kefir.
Bon profit!