Llesca de xampinyons i tonyina

Sopar atractiu. Els paninis son pizzes ràpides, substituint la masa de pizza per llesques de pa rodó o mig pa. Ténen moltíssimes possibilitats. Atreveix-te posant-hi bitxo tallat a rodanxetes i unes gotes de tabasco.

Per a 1 persona
Temps: 25 min
Ingredients: 

  • -2 llesques de pa rodó
  • -Tomàquet ratllat
  • -Orenga
  • -Formatge ratllat
  • -Un grapat de xampinyons a làmines
  • -1 llauna de tonyina
  • -2 bitxos en vinagre i tabasco (opcional)

Elaboració:

PAS 1: Posem el tomàquet ratllat al fons, després espolvorem amb orenga.
PAS 2: Damunt afegim la tonyina, el formatge ratllat i damunt de tot els xampinyons a làmines i una mica més d’orenga.
PAS 3: Si el vols picantó, entre mig hi afegeixes el bitxo talladet a rodanxes, al gust. Igual que el tabasco. Tot opcional.
PAS 4: Amb el forn ja calent, posem els paninis a coure fins que tinguin el formatge fos i els xampinyons es vegin cuits.

Bon Profti!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie