No sempre tenim a mà farina o llevat. Una manera molt efectiva de sortir del pas. Una llesca calenta de formatges gratinats amb mel i oli de julivert per sobre. I bones que queden tant amb llesca com la meitat d’un pa.
Per 4 persones
Temps: 25 min.
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Suquem bé les llesques amb els tomacons.
PAS 2: Posem formatge de rulo en un costat de cada llesca. Tapem les llesques amb dos talls de formatge semi per llesca. A la banda que no hi ha rulo hi posem l’altra bocí de rulo al damunt.
PAS 3: Tallem les cherries per la meitat i en posem 3-4 per llesca, aproximadament.
PAS 4: Escampem llavors de sèsam pel damunt. Mel per damunt la llesca.
PAS 5: Posem les llesques al forn, ja calent uns 10-15 minuts. Que es desfaçi el formatge i es gratini una mica. Treiem les llesques i pel damunt posem una mica d’oli de julivert. Servim calent.
Bon Profit!