Llesca especial de formatges

No sempre tenim a mà farina o llevat. Una manera molt efectiva de sortir del pas. Una llesca calenta de formatges gratinats amb mel i oli de julivert per sobre. I bones que queden tant amb llesca com la meitat d’un pa.

 

Per 4 persones
Temps: 25 min.
Ingredients:

  • -4 llesques grans de pa de pagès
  • -4 tomacons
  • -8 talls de formatge semi
  • -2 talls de rulo de cabra fins
  • -1 bosseta de formatge ratllat per gratinar
  • -8-10 tomàquets cherry
  • -Mel
  • -Un grapat de llavors de sèsam torrat
  • -Oli de julivert (oli+ julivert fresc + batedora)

Elaboració:

PAS 1: Suquem bé les llesques amb els tomacons.
PAS 2: Posem formatge de rulo en un costat de cada llesca. Tapem les llesques amb dos talls de formatge semi per llesca. A la banda que no hi ha rulo hi posem l’altra bocí de rulo al damunt.
PAS 3: Tallem les cherries per la meitat i en posem 3-4 per llesca, aproximadament.
PAS 4: Escampem llavors de sèsam pel damunt. Mel per damunt la llesca.
PAS 5: Posem les llesques al forn, ja calent uns 10-15 minuts. Que es desfaçi el formatge i es gratini una mica. Treiem les llesques i pel damunt posem una mica d’oli de julivert. Servim calent.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie