Pizza de formatges

Pizza casolana amb formatge de rulo de cabra, mozzarell.la, blau i emmental. La forma no va quedar molt bonica però la festassa que hi va haver no ens la treu ningú. Em va agradar el contrast amb els altres formatges, del de rulo de cabra.

 

 

Per a 1 pizza
Temps: 40 min. per la massa + 20 min. pizza
Ingredients de la pizza:

Elaboració:

PAS 1: Primer farem la massa. Seguim les instruccions de l’enllaç.
PAS 2: Passat el temps, dividim la pasta en 2, posem un full de paper de forn al taulell i l’espolsem amb farina, espolsem el corró i estenem la massa donant-li forma rodona i ben estiradeta perque quedi fina, molt fina.
PAS 3: És l’hora d’omplir. Recordeu que per les pizzes menys és més. Massa quantitat ofèn. Poca quantitat l’assaboreixes.
PAS 4: Posem una cullerada sopera i mitja de tomàquet fregit. Espolvorem amb el formatge ratllat i una mica d’orenga.
PAS 5: Posem els talls de pernil formatge pel damunt.
PAS 6: Amb el forn calent, fornegem a 190º-200º durant 11 min.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie