Pizza de pollastre i xampinyons

Dissabtes nit toca pizza i no ens agrada gaire repetir.  Ens va agradar la combinació dels xampinyons amb el pollastre. Si podem, ens agrada posar pebrot, guindilla, gustos que li donin vida i acompanyen bé a la pizza.

Per a 1 pizza
Temps: 40 min. per la massa + 20 min. pizza
Ingredients de la pizza:

Elaboració:

PAS 1: Primer farem la massa. Seguim les instruccions de l’enllaç.
PAS 2: Passat el temps, dividim la pasta en 2, posem un full de paper de forn al taulell i l’espolsem amb farina, espolsem el corró i estenem la massa donant-li forma rodona i ben estiradeta perque quedi fina, molt fina.
PAS 3: Mentres tallem el pollastre a bocins petits i els passem per la paella amb oli i sal.
PAS 4: Tallem la ceba en juliana i la sofregim una mica.
PAS 5: És l’hora d’omplir. Recordeu que per les pizzes menys és més. Massa quantitat ofèn. Poca quantitat l’assaboreixes.
PAS 6: Posem una cullerada sopera i mitja de tomàquet fregit. Espolvorem amb el formatge ratllat i una mica d’orenga.
PAS 7: Posem la ceba i els talls de pollastre, després tires de pebrot vermell escalivat, els xampinyons a làmines i rodanxes de bitxo verd. Acabem afegint el formatge ratllat i una mica més d’orenga.
PAS 6: Amb el forn calent, fornegem a 190º-200º durant 11 min.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie