Vaig trobar aquesta recepta en un llibre de receptes per aprimar-se. Ja afegiré la foto. La vam provar ahir a la nit per sopar i surt molt bona. També us haig de dir que no feu gaire de segon que atipa molt.
Per 2 persones
Temps: 10 min.
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: En una olla plena d’aigua, posa a bullir la remolatxa uns cinquanta minuts. Quan estigui freda, pela, escorre i talla a rodanxes fines. Pela l’alvocat, retira l’os i talla la polpa també a rodanxes.
PAS 2: Munta el milfulls col · locant primer una rodanxa de remolatxa seguida d’una rodanxa d’alvocat. Repeteix l’acció fins que el milfulls tingui l’alçada desitjada.
PAS 3: Esmicola el formatge ricotta i escampa’l sobre el milfulles. Amaneix amb vinagre de poma i decora amb uns pinyons que haurem torrat una mica.
Bon Profit!