Em vull unir a la defensa d’aquesta hortalissa tan fresca i saludable. He trobat molt injusta l’acusació que ens van fer i el mal ha estat molt gran. Us animo a consumir força cogombre. La manera més senzilla: a l’amanida. Si voleu fer alguna recepta més… doncs aquí teniu un gaspatxo.
Per 2 persones
Temps: 30 min.
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Renteu i assequeu els espinacs. Renteu també el pebrot, retireu-ne les llavors i fils i talleu-lo en trossos.
PAS 2: Remulleu la molla de pa en un gor d’aigua amb vinagre.
PAS 3: Peleu els cogombres, tralleu-los en daus.
PAS 4: Poseu tots els ingredients al recipient de la batedora i tritureu-ho fins que obtingueu una crema fina. Passeu-la pel colador xinès i alleugeriu amb aigua fins a obtenir la textura que us agradi.
PAS 5: Guardeu-lo a la nevera i serviu-lo ben fresc. El podeu acopanyar amb daus de pà fregit.
Bon Profit!