Gaspatxo verd

Em vull unir a la defensa d’aquesta hortalissa tan fresca i saludable. He trobat molt injusta l’acusació que ens van fer i el mal ha estat molt gran. Us animo a consumir força cogombre. La manera més senzilla: a l’amanida. Si voleu fer alguna recepta més… doncs aquí teniu un gaspatxo.

Per 2 persones

Temps: 30 min.

Ingredients:

  • – 2 cogombres
  • – 1 pebrot verd
  • – 100 grs de molla de pà
  • – 100 grs d’espinacs
  • – 4 cullerades d’oli
  • – 3 cullerades de vinagre
  • – Sal
  • – Fulles de menta fresca

Elaboració:

PAS 1: Renteu i assequeu els espinacs. Renteu també el pebrot, retireu-ne les llavors i fils i talleu-lo en trossos.

PAS 2: Remulleu la molla de pa en un gor d’aigua amb vinagre.

PAS 3: Peleu els cogombres, tralleu-los en daus.

PAS 4: Poseu tots els ingredients al recipient de la batedora i tritureu-ho fins que obtingueu una crema fina. Passeu-la pel colador xinès i alleugeriu amb aigua fins a obtenir la textura que us agradi.

PAS 5: Guardeu-lo a la nevera i serviu-lo ben fresc. El podeu acopanyar amb daus de pà fregit.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie