Mossadetes

Si un dia teniu una visita imprevista i voleu preparar alguna cosa ràpida i senzilla, aquests mini entrepans estan força bé. Jo els he fet amb panets d’hamburguesa, però amb altres pans més durets han d’estar també fantàstics.

Temps: 35 min.
Ingredients:

  • -Mini pans d’hamburguesa Carrefour
  • -Anxoves
  • -Ou dur
  • -Tomàquet ratllat
  • -Tomàquet sencer
  • -Pernil ibèric
  • -Tall de llom de porc
  • -Formatge brie
  • -Llom embutxat
  • -Bastonets de surimi
  • -Salsa rosa
  • -Formatge
  • -Sal i oli

Elaboració:

PAS 1: Mossadeta d’anxoves i ou dur: Agafem el panet i li posem 2 anxoves i una rodanxa d’ou dur.
PAS 2: Mossadeta de pernil ibèric: Suquem el panet amb tomaca i li afegim 2 tallets de pernil ibèric.
PAS 3: Mossadeta de llom: Pasem el llom per la planxa. Suquem el panet amb tomaca i li afegim el tallet de llom ben calent i una rodanxa de formatge brie.
PAS 4: Mossadeta de llom embutxat: Suquem el panet amb tomaca i li afegim un tall de llom embutxat.
PAS 5: Mossadeta de delicies de mar: Fem una salsa rosa (si no vols fer la bona, barreja només la maionesa amb el ketchup. Si la vols fer guai busca la bona a Salses) i la barregem amb els bastonets tallats.
PAS 6: Mossadeta de formatge: Agafa el formatge que t’agradi més, per això no he posat cap tipus. Fem una rodanxa de tomaca i la col.loqem dins el panet amb el tall de formatge que més t’agradi.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie