Mousse vegana d’alvocat de xocolata per Sant Valentí

Busques unes postres fàcils i delicioses per celebrar l’amor aquest dia de Sant Valentí? Estic molt contenta de compartir aquesta mousse de xocolata vegana amb vosaltres.

El meu marit i jo la reservem per a ocasions especials, i amb el dia de Sant Valentí, sens dubte està al nostre menú. Hi ha alguna cosa relaxant, ja que l’aroma de la rica xocolata negra envolta la cuina.

No dubteu a ser creatiu amb la vostra selecció de cobertura per a la mousse. Qualsevol tipus de baies són delicioses, els meus preferits són les mores o els gerds.

Vegà, sense gluten

Per 4 racions
Temps: 1 hora i 40 minuts
Ingredients:

  • 3 alvocats
  • 4 cullerades de cacau en pols
  • De 3 a 5 cullerades de xarop d’auró, segons es desitgi
  • 60ml de llet d’anacard
  • Baies al gust; Mores o gerds

Elaboració:

PAS 1:  Afegiu tots els ingredients a una batedora i processeu-los fins que quedi suau.

PAS 2: Refrigerar un mínim de 90 minuts per endurir-lo.

PAS 3: Serviu en tasses petites o ramequins, coberts amb baies.

Espero que gaudiu d’aquestes postres fàcils i cremoses tant com jo! Fer menjar per als éssers estimats és una manera bonica de compartir el nostre amor el dia de Sant Valentí i cada dia.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie