Neula farçida de gelat amb coulant

És un postres que fa molta festa i super senzill de fer. La idea era fer un postres de cara lse festes de Nadal que no portés feina i que fés festa. Així que hem tirat de Eismann i de “La Cocinera”.

Temps: 25 min.
Ingredients:

  • -Neules de gelat de Eismann
  • -Gelat de vainilla
  • -Xocolata negre desfeta
  • -Coulant de “La Cocinera”

Elaboració:

PAS 1: La neula farcida de gelat la trobareu a l’Eismann.
PAS 2: Una bola de gelat de vainilla amb xocolata negra desfeta pel damunt que ja ve preparada i es solidifica quan la poses damunt dels gelats.
PAS 3: Per últim el coulant. Agafes un paquet de “La Cocinera” de “Preparado para fondant” i ho reparteixes en motlles de madalenes fins la meitat. Segueixes les instruccions de cocció que et donen i queden i ja està.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie