El plumcake és un pastís anglès que presenten en un motlle rectangular. La gràcia la té que estigui farcit de fruiteta confitada. Una recepta diferent del plumcake anglès.
Per a 6 persones.
Temps: 1:20h.
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Es maceren els aranyons amb el licor.
PAS 2: Mentres es barreja el sucre i l’oli amb el minipimer i quan ho tenim ben barrejat hi afegim d’aquesta manera: un ou, una mica de farina, un ou i una mica de farina, anant barrejant fins que ho tinguem tot barrejat. Després hi afegim el llevat, la ratlladura de llimona i el licor que hem fet servir per macerar els aranyons.
PAS 3: Preparem el motllo mentres el forn es va calentant. Untem d’oli el motllo i l’enfarinem. Després l’espolsem. Hi afegim dos tires de paper de forn per poder desmotllar millor.
PAS 4: Un cop tenim ben mesclada la barreja l’aboquem al mottlo i hi espolsem la meitat dels aranyons per damunt.
PAS 5: Posem el motllo al forn a 180º i al cap de 15 minuts hi afegim la resta d’aranyons i a més li fem un tall transversal. Deixem coure 35 minuts més i llestos. Desmotllar i col.locar damunt d’una reixeta perque es refredi hi tot de sota.
PAS 6: És diferent de la recepta original que s’hi posen panses de corint, prunes seques, fruita confitada i llavors queda més dolçet però no m’ha quedat tan eixut. El penso repetir.
Bon Profit!