Pastís de poma sense gluten

Partint de la recepta del coc ràpid li hem afegit poma trossejada. Deliciós, com era d’esperar. 

 

Per 6 persones
Temps:  1 hora
Ingredients:

  • – 3 ous
  • – 2 pomes Fuji grans
  • – 1 iogurt de llimona (farem servir l’envàs de mesura)
  • – 2 gots  de sucre
  • – 1 got d’oli de girasol
  • – El suc i la ratlladura d’una llimona
  • – 250 gr. de farina sense gluten de Gallo
  • – 1 sobre de llevat
  • – Sucre per espolvorejar
  • – 50 cc. De licor d’anís dolç

Elaboració:

PAS 1: Es prepara un motlle de silicona, si no el téns, prepara un motlle rodó de 25 cm untat amb oli i espolsat amb farina.

PAS 2: En un bol s’hi posen els ous i s’hi barreja el sucre, tot remenant-ho.

PAS 3: S’hi afegeixen el iogurt, l’oli i l’anís. Després s’hi posa la ratlladura de llimona, la farina i el llevat, i es remena fins que la pasta és fina.

PAS 4: Pelem i tallem les pomes a bocins mal tallats.

PAS 5: S’aboca tot al motlle i es cou al forn, previament calentat, a 160º, durant 50 minunts. El treiem en calent i s’espolsa amb el sucre.
Si vols saber si està al punt, punxa’l amb una agulla de ganxet. Si surt neta es que ja està cuit. Si surt amb pasta enganxada, es que encara li falta.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie