Aquest pastís és molt fresc i està boníssim. El podeu fer junt amb el pastís d’ensiam i el de tonyina.
Per a 4 persones
Temps: 1:30h
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Folrem el motllo amb film transparent i hi posem els talls més macos de salmó al fons. Ha de quedar ben tapat i sobretot han de sobresortir per damunt del motllo. Quan el desmotllem serà la part que es veurà.
PAS 2: Hi afegim el pà de motllo, que quedi ajustat i comencem a posar una capa de tomaca ratllada, després afegim una capa d’ensiam en juliana. Tot seguit hi afegim una capa fina de ceba estamordida.
PAS 3: Ceba estamordida: Es posa la ceba amb sal i vinagre una estona i després s’esprem bé. Així es nota però no pica.
PAS 4: Posem miques de maionesa i després posem la tapa de pà. Pleguem sobre el pà tot el salmó que sobresurt i un cop fet ja el podem desmotllar sobre la safata on el servirem.
PAS 5: Per decorar l’espolso pel damunt amb anet, hi afegeixo unes tàperes i li faig figuretes amb l’ou dur. També queda perfecte amb rodanxes d’ou dur.
Bon Profit!