Coca d’escalivada

Ai que els colors em poden. Li hauré de canviar el nom per coca senyera. Als amants de l’escalivada i l’espardenya us encantarà.

De 2 a 4 persones
Temps: 1:15 h
Ingredients:

  • -Recepta de la massa
  • -Escalivada de pebrot vermell i albergínia (3 pebrots i 3 alberginies grans. M’en va sobrar molt poca)
  • -Anxoves
  • -Un raig d’oli

Elaboració:

PAS 1: Ja veieu que és molt senzill. Posem  la farina en un bol i fem una muntanyeta. Al mig un polsim de sal i barregem.
PAS 2: Afegim 1/2 sobre de llevat de fer pà, un rajolí d’oli i anem barrejant amb la mà.
PAS 3: Després hi afegim miques del got d’aigua i anem mesclant. El resultat final ha de ser una massa compacta i que no s’enganxi a les mans. Amassem i amassem i ho deixem reposar com a mínim 30 minuts. Que ho fas i després ho deixes fins la nit, doncs perfecte. Pensa que fer la massa no et porta ni 10 minuts.
PAS 4: Calentem el forn i posem el pebrot i l’albergínia a coure 45 min.
PAS 5: Un cop fet els pelem i tallem a tires el pebrot i partim també a tires l’albergínia. Amanim amb sal i oli generosament. Reservem
PAS 6: Exten la massa damunt un paper especial per forn ja damunt la safata del forn i doblega les vores de la massa per donar-li forma de coca.
PAS 7: Un cop fet, col.loca les tires de pebrot i d’alberginia longitudinalment i generosament. Que no quedin forats.
PAS 8: Forneja uns 15 minuts. Si als deu minuts no s’ha possat rossa la massa, engeja el grill de dalt.
Un últim apunt. Hi han dos coques: la primera la vaig fer sense anxoves, la segona amb les quatre barres de la senyera i anxoves.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie