Pastís de tonyina

Aquest pastís ens el feia la mama i sempre va tenir, i té encara, molt d’èxit. És un pastís fi al paladar i de gust suau. Atipa bastant així que més val no fer els talls massa grans.

Per 6 persones
Temps: 
Ingredients:

  • -1 llauna de llet Ideal
  • -1/4 de Kg. de tonyina de llauna amb oli (3 llaunes petites)
  • -4 cullerades de ketchup o salsa de tomàquet
  • -4 ous
  • -Pebre negre
  • -4 llesques de pa de motlle o pa de motlle sense gluten
  • -Whiskey
  • -Per decorar: Salmó fumat i gambes salades, o ous de guatlla, caviar, salmó fumat, clara d’ou ratllada, maionesa (només per decorar una miqueta), tàperes, salmó fumat i anet.

Elaboració:

PAS 1: Treiem les vores del pa. Les llesques es remullen amb la llet ideal i una miqueta de licor sec.
PAS 2: Es passen tots els ingredients pel minipimer, menys els que hi posa per decorar, i s’aboca en un motllo rectangular untat abans amb mantega.
PAS 3: Es posa al forn, al bany Maria a temperatura mitja (160º) durant aproximadament 1 hora (50 min). Depen del forn de casascú.
PAS 4: Quan està fet es pot guarnir amb les gambes i ou dur ratllat, o com a la foto, amb salmó fumat, clara d’ou ratllada, tàperes i ous durs de guatlla.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie