Els peus de porc son de teixit gelatinós, tous i melosos i fortament apreciats. Si fem l’estofat amb olla pressió hem de tenir cura de fer una bona reducció del suc ja que aigualit perd molt.
Per 2 persones
Temps: 2 hores
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Rentem bé els peus de porc. Els salem i empebrem.
PAS 2: Tallem a bocins la ceba i l’enrossim a l’olla amb una mica d’oli. Afegim el conyac i fem evaporar l’alcohol.
PAS 3: Afegim a l’olla els peus de porc, la patata tallada a bocins, el bitxo, el pebre vermell, les herbes, els cigrons i afegim aigua sense acabar de cobrir del tot. Tapem i deixem coure el temps que marqui l’olla. Olla ràpida vé a ser una hora entre foc encès i apagat.
PAS 4: Com que amb l’olla no es redueixen els líquids, sense tapa els farem reduir fins que quedi un suc lluent i espès.
S’acostumen més a fer amb fesols que no pas amb cigrons. Per variar una mica.
Bon Profit!