Anem provant pizzes amb nous ingredients. A veure que us sembla aquesta. El carbassó a la brassa queda molt bò així que l’hem posat a la pizza.
Per 1 persona
Temps: 30 min
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Engeguem el forn a 200º
PAS 2: Netegem els xampinyons i els tallem a làmines gruixudes. Els posem en una paella amb oli i els sofregim amb orenga i arreglem de sal. Reservem
PAS 3: Netegem el carbassó i el tallem a fines làmines. Salem i els fem rossos a la paella amb una mica d’oli. Reservem.
PAS 4: Netegem la ceba i el tomàquet i els tallem en juliana i a rodanxes, respectivament.
PAS 5: Estirem la massa de pizza i posem dos cullerades de tomàquet cuit escampats amb la cullera. Damunt espolsem orenga. Tirem el formatge ratllat.
PAS 6: Col.loquem els ingredients al gust. Salem les rodanxes de tomàquet i posem la pizza al forn. Deixem fins que estigui cuit.
Bon Profit!