Pizza de rovellons

Aquesta pizza és especial pels ingredients poc habituals en una pizza. La pizza de la Judith. Li encanta el contrast de gustos i la barreja de textures.

Per a 1 pizza
Temps: 40 min. per la massa + 20 min. pizza
Ingredients de la pizza:

Elaboració:

PAS 1: Primer farem la massa. Seguim les instruccions de l’enllaç.
PAS 2: Passat el temps, dividim la pasta en 2, posem un full de paper de forn al taulell i l’espolsem amb farina, espolsem el corró i estenem la massa donant-li forma rodona i ben estiradeta perque quedi fina, molt fina.
PAS 3: És l’hora d’omplir. Recordeu que per les pizzes menys és més. Massa quantitat ofèn. Poca quantitat l’assaboreixes.
PAS 4: Posem una cullerada sopera i mitja de tomàquet fregit. Espolvorem amb el formatge ratllat i una mica d’orenga.
PAS 5: Posem els rovellons a trossos per damunt la pizza.
PAS 6: Tallem la ceba i la sofregim. L’afegim a la pizza.
PAS 7: Acabem de cobrir amb formatge ratllat i una mica d’orenga.
PAS 8: Amb el forn calent, fornegem a 190º-200º durant 11 min.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie