Pizza de tonyina i ceba

La preferida de les nenes. Tonyina, una mica de ceba i alguna rodanxa de tomàquet cru

Per a 1 pizza
Temps: 1 hora (massa i cocció)
Ingredients de la pizza:

  • -Massa de pizza
  • -2 llaunes de tonyina
  • -1 ceba tendra
  • -Tomaquet fregit de llauna
  • -Ketchup
  • -Orenga
  • -Formatge mozzarela ratllat

Elaboració:

PAS 1: Primer farem la massa. Seguim les instruccions de l’enllaç.
PAS 2: Passat el temps posem un full de paper de forn al taulell i l’espolsem amb farina, espolsem el corró i estenem la massa donant-li forma rodona i ben estiradeta perque quedi fina.
PAS 3: És l’hora d’omplir. Recordeu que per les pizzes menys és més. Massa quantitat ofèn. Poca quantitat l’assaboreixes.
PAS 4: Posem una cullerada sopera i mitja de tomàquet fregit i una mica de ketchup en una tassa i remenem, després l’escampem bé per damunt la massa.
PAS 5: Tallem la ceba i l’estenem junt amb la tonyina.
PAS 6: Espolvorem amb el formatge i una mica d’orenga i cap al forn a 190º durant 11 min.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie