Pizza senyera

Aquesta pizza la fem també en versió vegetariana sense posar-li el pit de pollastre. Aquesta us agradarà en les dos versions. Una altra manera de fer-la seria substituir el pollastre per anxoves i tindriem una pizza espardenya.

 

 

Per a 1 pizza
Temps: 40 min. per la massa i escalivats + 25 min. pizza
Ingredients de la pizza:

Elaboració:

PAS 1: Primer farem la massa. Seguim les instruccions de l’enllaç.
PAS 2: Posem a escalivar al forn els pebrots i la ceba i el tomàquet.
PAS 3: Passat el temps, dividim la pasta en 2, posem un full de paper de forn al taulell i l’espolsem amb farina, espolsem el corró i estenem la massa donant-li forma rodona i ben estiradeta perque quedi fina, molt fina.
PAS 4: En una paella sofregim el pit de pollastre tallat a tires petites, amb oli, sal i orenga.
PAS 5: És l’hora d’omplir. Esmicolem i repartim el tomàquet escalivat. Pel damunt posem la ceba escalivada tallada.
PAS 6: Espolvorem amb el formatge ratllat i una mica d’orenga.
PAS 7: Repartim pel damunt el pollastre i una mica de pebrot vermell escalivat tallat (amb els dits) petit.
PAS 8: Col.loquem els xampinyons a làmines a sobre i decorem amb tires de pebrot vermell i verd.
PAS 9: Fornegem a 190º-200º durant 11 min.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie