Salsa Cèsar vegana

Aquesta salsa Ceasar vegana està feta amb tofu de seda , sense lactis, sense fruits secs i baix en calories! Queda molt cremosa.

A casa som la meitat vegetarians i l’altra meitat omnívors així que si o si teniem que poder fer una salsa Cèsar de qualitat per les nenes.

Vegana, sense gluten

Per 6-8 persones, 1 tassa
Temps: 10 minuts
Ingredients:

  • ½ paquet de tofu de seda ferm (170grs ) com Mori-Nu Blue (ferm)
  • 3 grans d’all picats
  • ¼ tassa de suc de llimona (fresc)
  • ⅓ tassa d’oli d’oliva suau 
  • 1 cullerada de tàperes
  • 1 cullerada de salmorra de tàperes (líquid del pot)
  • 1 culleradeta de salsa de soja sense gluten
  • ¼ culleradeta de sal
  • ¼ culleradeta de pebre
  • ½ mitja fulla d’ alga nori , trencada (del tipus que feu servir per al sushi) – opcional
  • ½ culleradeta de llevat nutricional – opcional
Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és sep-2020-1-300x75.png

Elaboració:

PAS 1:  Col·loqueu tots els ingredients a la batedora i bateu-ho fins que quedi ben suau i cremós. Ajustar la sal , all i llimona, assegurant-se que es poden degustar els tres, afegint més si cal. Pot tenir un gust fort, però es suavitzarà quan es barregi amb les verdures. 

L’amaniment es conservarà fins a 5 dies a la nevera.

Bon profit!

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és sep-2020-1-300x75.png

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie