Salsa de calçots

De receptes de salsa de calçots n’hi han un munt. Cada casa té el seu secret. Aquesta és la de la meva mare.

 

 

Surt un pot
Temps: 30 min.
Ingredients:

  • -100 gr. d’ametlles torrades
  • -1 tomàquet o 2 de petits escalivats
  • -3 alls escalivats
  • -1 all cru (molt poc)
  • -2 nyores
  • -Pebre vermell picant (al gust)
  • -Pebre vermell per donar color(al gust. Que quedi rosada)
  • -Sal, oli i vinagre.

Elaboració:

PAS 1: S’escaliven l’all i el tomàquet i es pelen.
PAS 2: Les nyores es posen amb aigua calenta i es pelen.
PAS 3: Un cop fet això, només cal posar tots els ingredients al pot de la batedora i anant afegint oli mentres ho passem pel minipimer i ja està. Tasta-la per si has d’afegir sal.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie