Tiribecs amb poma

Li donem un aire oriental als tiribecs amb la poma i el curri.

Per a 4 persones
Temps: 10 min.
Ingredients: 

  • -1/2 kg de tiribecs
  • -2 pomes
  • -1 ceba
  • -1 punteta de curri en pols
  • -Sal i oli d’oliva
  • -1 llauna de moresc
  • -Anet

Elaboració:

PAS 1: Es netegen i bullen els tiribecs de 2 a 3 minuts amb aigua i sal i els escorrem de seguida.
PAS 2: Ara posem una mica d’oli en una paella i hi saltem la ceba tallada en juliana ben fina. Quan es començi a estovar hi afegim la poma tallada també a tires fines.
PAS 3: 
Al cap de 4 minuts hi afegim els tiribecs i el curri. Ho saltem tot junt un minut més i ja podrem servir.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie