Xampinyons amb patates i pèsols

Intentem cuinar el mateix per a tota la família però a vegades ens trobem que xoquen les diferents cuines. Si faig mandonguilles, faig uns xampinyons amb patates, fent la mateixa recepta substituint la carn pels bolets per la vegetariana de casa.

Per 2 persones
Temps: 25 min
Ingredients:

  • -1 safata de xampinyons
  • -1 grapat de pèsols
  • -4 patates
  • -4 cullerades de tomàquet fregit
  • -1 ceba
  • -1l de caldo de verdures
  • -Oli d’oliva, 1 fulla de llorer i sal

Preparació:

PAS 1: Rentem bé els xampinyons i els tallem en quatre bocins.
PAS 2: Rentem i pelem les patates i les tallem a bocins grandets
PAS 3: Tallem la ceba petita i fem un sofregit. Afegim el tomàquet i la fulla de llorer.
PAS 4: Quan ho tinguem fet, afegirem als xampinyons amb patates, pèsols. I seguidament hi afegirem el brou de verdures fins que quedi mig cobert i deixarem coure 20 minuts.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie