Salsa rosa o de còctel

Aquesta salsa també es diu de còctel perque és la que fem servir per fer el còctel de gambes. També eés molt bona amb llagostins bullits i amb amanides de verdures combinades amb pasta ò arròs, També amb pollastre fred.

 

 

Temps: 10 min.
Ingredients:

  • -1 ou sencer
  • -Un raiget de vinagre o llimona
  • -Sal
  • -200 cc d’oli
  • -4 o 5 cullerades de quetxup
  • -1 cullerada de conyac o whisky
  • -4 cullerades de nata muntada amb sucre.

Elaboració:

PAS 1: Es posen tots els ingredients, llevat de la nata, al pot de la batedora.
PAS 2: Es munta com una maionesa.
PAS 3: Quan és ben espessa, s’hi afegeix la nata muntada i s’hi barreja amb suavitat, sense fer servir la batedora perque ens quedi esponjosa.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie