Uns macarrons senzills, bons i ràpids de fer, per principiants si voleu. Per l’atrafegat dia a dia.
Per 4 persones
Temps: 30 min.
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Posem una olla amb aigua al foc.
PAS 2: Mentres arrenca el bull sofregim la carn picada junt amb la ceba tallada ben petita. Un cop cuit i ros, afegim el tomàquet ratllat i arreglem de sal i pebre.
PAS 3: Quan l’aigua ja bulli, hi afegim els macarrons i hi posem sal. Escorrem i reservem.
PAS 4: Un cop cuit tot, ho barrejem i hi afegim un raiget de llet per amorosir-ho tot.
Si no ens hem de menjar els macarrons fins més tard ò fins l’endemà, la llet la podem tirar al moment de calentar-los al foc.
La quantitat dels ingredients els marca cada família, segons el que menja, ò si li agrada més tomàquet, etc.
PAS 5: Podem posar formatge en pols o també gratinar-los al forn amb formatge ratllat.
Bon Profit!