Amanida de salmó

Aquesta amanida me la van fer a l’Espigueta, a Reus. Em va agradar molt la combinació de gustos i ja ha passat a formar part del receptari. Ens encanta!

Per a 1 persona

Temps: 10 min.

Ingredients:

  • – Variat d’ensiams de fulla tendra
  • – 1 rodanxa de pinya en almíbar
  • – Un grapat d’olives negres sense pinyol
  • – 2 talls de salmó fumat
  • – Un grapadet de llavors de sèsam torrades
  • – Salsa de soja sense gluten

Elaboració:

PAS 1: Posem les fulles d’ensiam al plat.

PAS 2: Tallem a daus la pinya en almíbar i les posem damunt l’ensiam. També afegim les olives

PAS 3: Col.loquem el salmó fumat al centre i les llavors de sèsam pel damunt.

PAS 4: Amanim amb la salsa de soja i servim.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie