Biscuit gelat amb xocolata calenta

Un postres ideal per a celebracions. El biscuit glacé és en oposició al biscuit cuit. Porta els mateixos ingredients afegint la farina i passant pel forn.

 

Per 4 persones
Temps: 25 min. + temps de congelador
Ingredients:

  • -6 ous
  • -250 gr de sucre
  • -250 gr de nata muntada amb sucre
  • -1 culleradeta de vainilla en pols
  • -Una barra xocolata per fondre

Elaboració: 
PAS 1: Se separen els rovells d’ou de les clares i es col.loquen en recipients diferents nets i eixuts.
PAS 2: Els rovells es baten amb el sucre fins a fer un punt de cinta.
PAS 3: Es barreja tot amb suavitat per tal que es reparteixi homogèniament i no s’abaixin les clares.
PAS 4: S’hi afegeixen la vainilla i la nata muntada. S’aboca tot al motlle i es posa al congelador ràpidament.
PAS 5: Es serveix el bescuit glaçat amb la xocolata desfeta en una gerreta i cadascú se’n posa una mica.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie