El xarrup de llimona també ve de gust aquestes festes per ajudar a pair i refrescar si el dinar o sopar ha estat copiós.
Per 4 persones
Temps: 1 hora + temps de congelador
Ingredients:
Preparació:
PAS 1: Esprem les llimones, cola el suc i reserva-ho.
PAS 2: Ratlla la pell de tres de les llimones utilitzades.
PAS 3: Prepara un almívar posant aigua i sucre en un cassó al foc. Remou-ho fins que el sucre es dissolgui. Quan bulli, afegeix la ratlladura de la llimona i deixa-ho bullir durant un minut més. Després deixa-ho refredar.
PAS 4: En un bol gran, barreja el suc de llimona, el cava i l’almívar colat. Remou-ho bé i col.loca-ho en el congelador durant una hora.
PAS 5: Quan s’hagi congelat la superfície, treu-ho, remou-lo i torna a ficar-ho al congelador una hora més. Repeteix el procés.
PAS 6: Deixa congelar la mescla per complet i, abans de servir-la a la copa, tritura-la bé.
Bon Profit!