Còctel de gambes amb pasta filo

Aquest còctel és l’últim que vaig fer i estic súper contenta perque va quedar com ho havia pensat. Amb la pasta filo faré més coses, dóna molt de joc.

Per 6 persones
Temps:  40 min.
Ingredients:

  • – Pasta filo
  • – 2 Llagostins sencers per guarnir per persona
  • – 1 ensiam iceberg
  • – 500 gr. de gambes pelades
  • – 1 pot de caviar negre
  • Salsa rosa

Elaboració:

PAS 1: Escaldem les gambes pelades amb aigua bullint i sal. Les retirem reservem.

PAS 2: Agafem 2 fulls de pasta filo i li donem forma de tulipa fent servir un bol ò un plat fondo i ho posem al forn. Un cop fets totes les tulipes que necessitis muntem els plats.

PAS 3: Posem al fons de la tulipa un grapadet d’ensiam tallat en juliana i després, sense remenar, només col.locar damunt, un grapadet de gambes. Damunt i de nou sense remenar, 1 o 2 cullerades de salsa rosa i una culleradeta de caviar com a guarnició i els dos llagostins sencers que haurem fet a la planxa amb sal maldon, col.locats junts.


Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie