Una presentació molt més espectacular del còctel de gambes de tota la vida.
Per 6 persones
Temps: 45 min.
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Fem servir les pinyes de tamany normal perquè a les bebé no hi cap res. Tallem pel mig les pinyes i les buidem. Guardem el contingut a banda.
PAS 2: Escaldem les gambes pelades amb aigua bullint i sal i les reservem. Els llagostins els fem cuits a la brassa amb sal maldon.
PAS 3: Muntem els plats: Agafem mitja pinya i posem al fons un grapadet d’ensiam iceberg tallat en juliana, damunt, sense barrejar, només col.locar, hi posem un grapadet de pinya tallada a dauets (només una mica!
PAS 4: La resta ja ens la menjarem un altre dia), damunt, i repeteixo, sense barrejar, hi posarem un grapadet de gambetes i 2 cullerades de salsa rosa i una cullerada “uapetona” de caviar.
PAS 5: Clavem 2 fulles d’endivia en el cantó de dalt i clavat i arrepenjat damunt d’una endivia un dels llagostins fets a la brasa.
Us he repetit que no barrejeu els ingredients perquè llavors es veu molt tocat i ja no fa goig.
Bon Profit!