D’aquesta recepta me’n recordo de l’àvia que la feia els diumenges. A l’avi li agradava molt.
Per 4 persones
Temps: 2 hores
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Salar i empebrar el conill tallat a quarts. El posem al foc.
PAS 2: Un cop ros hi afegim la ceba ratllada.
PAS 3: Quan sigui rossa hi afegim les herbes; fer un farcellet amb el llorer, la farigola i la canyella.
L’orenga el tirem directament.
PAS 4: Afegir el tomàquet i quan sigui una mica cuit afegir el vi ranci ò el conyac.
PAS 5: S’hi tira una cullerada de sucre i el bitxo.
PAS 6: Es deix reduir una mica i llavors ja hi afegim aigua i tapem.
PAS 7: Mentres fem la picada al minipimer i ho afegim a la cassola.
PAS 8: Afegir els caragols i arreglar d’aigua i sal si cal i tapem. Ho deixem coure tot junt una hora a foc lent. Anar vigilant que no es quedi sense aigua.
Bon Profit!