Ja feia temps que ens rondaba pel cap aquest pastís de carn. Un és el meu i l’altre el de ma germana. Els vam fer juntes. Ei! Molt bò. tota una sorpresa.
Amb les quantitats que poso a baix surten totes les safates que surten a les fotos. Ho pots congelar un cop fet.
En va sortir el que es veu a les fotos
Temps: 1h 1/2
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Pelem i tallem la ceba petita. Fem un sofregit de ceba i reservem.
PAS 2: Tallem el pit de pollastre a tires.
PAS 3: Barrejem la carn picada amb els pits de pollastre tallats a tires.
PAS 4: Afegim la cansalada a la mescla.
PAS 5: Picar el llorer i afegir. Acabar de posar la sal, el pebre, els ous i la ceba i barrejar bé.
PAS 6: Ara hem de folrar un motlle rectangular ò si els téns més petits, com a la foto, també queden bé. Posa una fulla de llorer al fons i després vés col.locant el bacó.
PAS 7: Omplim amb la mescla que hem preparat. Ho taparem amb paper d’alumini i el courem al bany Maria.
PAS 8: Plega els talls de bacó cap a dins i col.loca’ls a la safata per fer al bany Maria.
PAS 9: Tapa amb el paper d’alumini i posa al forn.
PAS 10: Precalenta el forn i el cou a 180º durant 1 hora i 20 minuts.
PAS 11: Quan el treguis del forn el poses a refredar amb pes al damunt, ja siguin revistes ò llibres. La questió és que quedi premsat. No pateixis pel suc.
PAS 12: Quan estigui fred posa les terrines a la nevera i el suc es convertirà en gelatina. I el que era oli ja l’hauràs perdut amb la premsa.
Bon Profit!