Contracuixa de pollastre amb patates al forn

En el nostre dia a dia tenim els horaris molt apretats i busquem fer plats que es cuinin sols i no siguin avorrits a la vista i al paladar.

Per a 3 persones
Temps: 45 min
Ingredients: 

  • – 6 contracuixes de pollastre
  • – 3 patates grans
  • – Herbes de provença
  • – Conyac
  • – 2-3 alls
  • – 1 fulla de llorer
  • – Pèsols bullits i tomàquet cru per acompanyar
  • – Sal i oli d’oliva

Elaboració:

PAS 1: Pre-calentem el forn a 250º

PAS 2: Netegem el pollastre, el salem, li afegim les espècies, els alls , la fulla de llorer i el col.loquem a la safata del forn a la part de dalt.

PAS 3: Rentem les patates i les tallem per la meitat. Els fem talls en diagonal i ja les salem i posem les herbes.

PAS 4: Col.loquem a la safata del forn de baix.

PAS 5: Passats 10 min de cocció, afegim un raig de conyac i deixem coure.

PAS 6: Mitja hora després comprovem si ja està cuit, pel color rosset i els líquids i també mirem com estàn les patates. En quant el pollastre estigui cuit el podem treure i pujar a enrossir les patates que també estaràn cuites però no hauran enrossit.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie