En el nostre dia a dia tenim els horaris molt apretats i busquem fer plats que es cuinin sols i no siguin avorrits a la vista i al paladar.
Per a 3 persones
Temps: 45 min
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Pre-calentem el forn a 250º
PAS 2: Netegem el pollastre, el salem, li afegim les espècies, els alls , la fulla de llorer i el col.loquem a la safata del forn a la part de dalt.
PAS 3: Rentem les patates i les tallem per la meitat. Els fem talls en diagonal i ja les salem i posem les herbes.
PAS 4: Col.loquem a la safata del forn de baix.
PAS 5: Passats 10 min de cocció, afegim un raig de conyac i deixem coure.
PAS 6: Mitja hora després comprovem si ja està cuit, pel color rosset i els líquids i també mirem com estàn les patates. En quant el pollastre estigui cuit el podem treure i pujar a enrossir les patates que també estaràn cuites però no hauran enrossit.
Bon Profit!