Hem fet una fajita al nostre gust. Voliem i necessitavem variar i adaptar al gust de cadascún la recepta. Aquí teniu una variant.
Per 6 persones
Temps: 1 hora i 30 min.
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Tallem a tires fines i llargues el pollastre i salem.
PAS 2: Calentem una paella i afegim un raig d’oli. Sofregim el pollastre i quan sigui cuit, reservem. No volem que ens quedin molt eixuts.
PAS 3: Tallem fina la ceba i la posem a la paella amb una mica d’oli, un raig de vinagre de mòdena i el sucre morè al gust. Deixem coure i després, reservem.
PAS 4: Tallem el pebrot a tires llargues i en una paella amb oli i una mica d’aigua els anem coent. Al principi tapats perque quedi melós. I amb l’aigua perque no se’ns rossegi, no ens interessa.
PAS 5: Pelem els tomaquets que ens queden i els tallem a grills petits.
PAS 6: Posem tots els plats a taula, el guacamole, el pollastre, el pebrot, el tomaquet, els nachos i les tortillas.
Bon Profit!