Fajitas de pollastre amb ceba caramelitzada i rulo de cabra

Hem fet una fajita al nostre gust. Voliem i necessitavem variar i adaptar al gust de cadascún la recepta. Aquí teniu una variant.

Per 6 persones
Temps: 1 hora i 30 min.
Ingredients:

  • – 12 tacos o tortillas de blat (si les vols fer per celíacs, una marca molt coneguda les ha tret sense gluten, més petites i tovetes)
  • – 3 pits de pollastre
  • – 3 cebes
  • – Vinagre de mòdena
  • – Sucre morè
  • – Pebrot verd i vermell
  • – Guacamole
  • – 1 bossa de nachos sense gluten
  • – Jalapeños
  • – Tabasco
  • – Oli i sal

Elaboració:

PAS 1: Tallem a tires fines i llargues el pollastre i salem.

PAS 2: Calentem una paella i afegim un raig d’oli. Sofregim el pollastre i quan sigui cuit, reservem. No volem que ens quedin molt eixuts.

PAS 3: Tallem fina la ceba i la posem a la paella amb una mica d’oli, un raig de vinagre de mòdena i el sucre morè al gust. Deixem coure i després, reservem.

PAS 4: Tallem el pebrot a tires llargues i en una paella amb oli i una mica d’aigua els anem coent. Al principi tapats perque quedi melós. I amb l’aigua perque no se’ns rossegi, no ens interessa.

PAS 5: Pelem els tomaquets que ens queden i els tallem a grills petits.

PAS 6: Posem tots els plats a taula, el guacamole, el pollastre, el pebrot, el tomaquet, els nachos i les tortillas.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie