Aquesta recepta de crema de carabassa és molt diferent de l’altra que tinc. Les espècies i ingredients li dónen un gust molt diferent i la seva combinació m’ha sorprès i encantat! Per repetir tantes vegades com vulguis. També si la serveixes en copa i fins i tot en escuma amb un sifó per preparar cremes esponjoses.
Per 4 persones.
Temps: 1 h.
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: En una cassola gran, calenta la mantega a foc mitjà. Afegiu la ceba tallada en trossos grans, l’all, la fulla de llorer i una mica de pebre caiena. Afegir una mica de sal i cuinar, remenant de tant en tant, fins que la ceba s’estovi, de 5 a 7 minuts.
PAS 2: Pelar i treure les llavors a la carabassa. Tallar a daus petits i afegir a la cassola junt amb el caldo de pollastre i 3 tasses d’aigua. Portar a ebullició. Reduïr a foc lent i cuinar fins que la carabassa estigui tendra, de 20 a 30 minuts.
PAS 3: Treure la fulla de llorer i passar la batedora elèctrica i deixar triturat ben fi, ben suau.
PAS 4: Per presentar a taula el servirem en bols i prepararem amb la llet i el iogurt una crema agra. En posarem unes 3 cullerades de postres al mig de la crema i la podem espolsar amb una mica de pebre caiena.