Brou d’au

Hi ha molta gent que no els agrada, però si no ho tastes no ho pots dir. En menjava de petita i m’encanten, les crestes, escurar les potes, els rovells,.. brou d’au

Per a 4 persones
Temps: 1:20 h
Ingredients:

  • – 4 potes de pollastre
  • – Unes quantes crestes de gall i gallina
  • – Un grapat d’ous amb la ouera de la gallina
  • – 1/4 de gallina
  • – 2 pastanagues
  • – 1/4 de col
  • – 1 nap
  • – 1 xirivia
  • – 1 porro
  • – 1 patata
  • – 1 ceba

Elaboració:

PAS 1: Escaldem les crestes i les potes i les pelem.

PAS 2: Posem aigua a l’olla i al foc. Afegim tot el tall i rovells. Fem bullir 30 minuts i anem escumant.

PAS 3: Afegim la verdura i tapem l’olla a presió. Deixem coure 30 minuts més.

PAS 4: Servim el brou amb les crestes, una mica de tall, la pota, alguna pastanaga sencera i una mica de col tallada petita.

Bon profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie