Sopa i escorregut

Quan fa tant de fred ve de gust una sopa calenta i el segon ja el tenim. Del que ens sobri també en podem fer una crema i del tall, unes crestes.

Per 2 persones
Temps: 1 hora i 30 min.
Ingredients:

  • – 1/4 de gallina
  • – 1 tall de garreta de vedella
  • – 1 boçí de cansalada
  • – 1 cua de porc
  • – 1 os del genoll de vedella
  • – 1 bon grapat de cigrons cuits
  • – 1 butifarra negra
  • – 1 nap
  • – 1 xirivia
  • – 3-4 pastanagues
  • – 1 patata
  • – 1 all porro
  • – 1 ceba
  • – 1 branca d’api sense les fulles.
  • – 2l d’aigua
  • – Sal

Elaboració:

PAS 1: Posem aigua al foc amb sal i hi posem el tall net de greixos, menys la butifarra.

PAS 2: Ho deixem coure a foc lent durant una hora i l’anem escumant.

PAS 3: Mentres rentem i pelem la verdura.

PAS 4: Passat el temps afegim la verdura i els cigrons al brou i la deixem coure mitja hora més. 10 minuts abans afegim la butifarra.

PAS 5: Colem el brou i reservem el tall i verdures a banda. El brou el podem fer servir com a sopa, afegint-hi pasta i el tall i verdura es serveixen en una safata a banda.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie