Escudella. Una altra

Amb el fred que fa només vénen de gust plats calents i consistents. Carns, verdures, llegums i cereals= plat ùnic

Per a 4 persones
Temps: 1:30 h
Ingredients:

  • – Un tros de pollastre
  • – Una mica de braó
  • – Un quart de peu de porc
  • – Un os salat
  • – 2 ossos de vedella
  • – 1 patata
  • – 1 ceba
  • – 1 all porro
  • – 2 pastanagues
  • – 1 nap
  • – 1/4 de col
  • – Un grapat de cigrons bullits
  • – Un grapat d’arròs
  • – Mitja butifarra negra i mitja de blanca

Elaboració:

PAS 1: Rentem bé les carns i les posem amb aigua i sal a l’olla. Quan arrenqui el bull anem treient l’escuma.

PAS 2: Un cop net d’escuma netegem i pelem les verdures i les afegim a l’olla. Tanquem i ho cuinem tot el temps que ens digui l’olla ràpida.

PAS 3: Un cop fet el caldo el colem i reservem

PAS 4: Agafem les pastanagues i la patata i les fem a daus. Afegim al caldo. També afegim els cigrons i la col, la ceba i el porro.

PAS 5: Tallem les butifarres a rodanxes i les afegim a l’escudella.

PAS 6: Només caldrà afegir l’arròs i fer-ho bullir tot junt.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie