Aquesta recepta me la va passar la Mari. Ens la va fer l’any passat per Halloween i la vaig trobar boníssima. Ella la fa amb la Thermomix, jo tinc l’Iber Gourmet.
Per a 4 persones
Temps: 1 hora i40 min.
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Pelem i tallem la carbassa i la patata en daus i reservem.
PAS 2: Posem la ceba, el porro i l’oli a l’Iber i el trocejem a velocitat 5. Després la sofregim durant 10 minuts a 100º a velocitat 3 1/2.
PAS 3: Afegim la patata, la carbassa l’aigua i la sal. Triturem amb impulsos. Compte amb el tamany de la carbassa que és molt dura i costa de trossejar.
PAS 4: Un cop fet aquest pas programem a velocitat 1 1/2 durant 30º a 100º i ella soleta es va fent.
Per la quantitat d’aigua de la recepta surt bastant espessa. Vaig afegir un got més i li vaig donar un parell de tombs que es mesclés.
Per acompanyar hi pots posar pebre negre o parmessano ratllat i desfet dins la crema, també hi pots posar uns tallets de pernil salat passat per la planxa. Servit en copa queda “espectáculo sensación!”