Crema de carbassa

Aquesta recepta me la va passar la Mari. Ens la va fer l’any passat per Halloween i la vaig trobar boníssima. Ella la fa amb la Thermomix, jo tinc l’Iber Gourmet.

Per a 4 persones
Temps: 1 hora i40 min.
Ingredients:

  • – 100 gr. de ceba
  • – 100 gr. de porro
  • – 30 cc d’oli d’oliva
  • – 600 gr. de carbassa
  • – 100 gr. de patates
  • – 280 cc d’aigua
  • – Sal
  • – Parmesano ratllat, pernil salat (opcionals)

Elaboració:

PAS 1: Pelem i tallem la carbassa i la patata en daus i reservem.

PAS 2: Posem la ceba, el porro i l’oli a l’Iber i el trocejem a velocitat 5. Després la sofregim durant 10 minuts a 100º a velocitat 3 1/2.

PAS 3: Afegim la patata, la carbassa l’aigua i la sal. Triturem amb impulsos. Compte amb el tamany de la carbassa que és molt dura i costa de trossejar.

PAS 4: Un cop fet aquest pas programem a velocitat 1 1/2 durant 30º a 100º i ella soleta es va fent.

Per la quantitat d’aigua de la recepta surt bastant espessa. Vaig afegir un got més i li vaig donar un parell de tombs que es mesclés.

Per acompanyar hi pots posar pebre negre o parmessano ratllat i desfet dins la crema, també hi pots posar uns tallets de pernil salat passat per la planxa. Servit en copa queda “espectáculo sensación!”

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie