Escudella

Per fi, una mica d’escudella

Una olla
Temps: 2 hores
Ingredients:

  • – 1 braó desossat
  • – 1 tros de gallina desossada
  • – 1 tassa d’arròs
  • – 2 pastanagues
  • – 1 col petita
  • – 2 patates petites
  • – 1/2 butifarra blanca
  • – 1/2 butifarra negra
  • – 2 grapats de fesols del ganxet bullints
  • – 2 grapats de cigrons bullits
  • – Aigua
  • – Sal i oli d’oliva
  • – 4 rovells d’ou de gallina

Elaboració:

PAS 1: Rentem bé el tall i posem l’olla amb aigua i una mica de sal al foc. La tenim 1/2 al foc i anem escumant. Mentres tallem la pastanaga i la patata a daus i la col a tires primes

PAS 2: Passada la !/2 hora treiem el tall i el tallem amb les tisores. Llavors ja posem elsrovells, el tall estellat i la verdura al caldo, que courem a foc fluix mínim 1 hora sense tapa.

PAS 3: Tallem les butifarres a rodanxes i passat el temps previst de cocció afegim ja la resta d’ingredients: les butifarres, l’arròs, els fesols i els cigrons. 15 minuts més i ja estarà llesta l’escudella.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie