Una altra manera diferent de presentar un còctel de gambes.
Per 8 persones
Temps: 30 min.
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: La salsa rosa és molt senzilla de fer, només cal fer una maionesa amb la batedora i afegir el ketchup, el conyac i al final, sense batedora, la nata muntada amb sucre.
PAS 2: Posem aigua al foc amb sal i les gambes congelades. Quan siguin blanquetes les treiem i les posem en una safata perque es refredin. Les deixem a banda.
PAS 3: Es talla una mica d’ensiam en juliana. No en fa falta gaire que als vol au vents hi cap poca cosa.
PAS 4: Muntem el plat: Posem una mica d’ensiam en juliana al fons del vol au vent, després hi fem cabre 3 gambetes, no n’hi caben més. Si agafeu els grans, hi cap molt més menjar.
PAS 5: Després en triem una de més maqueta per posar penjada al costat i llavors ja hi fiquem una culleradeta de postres de salsa rosa i una punta de cullereta de caviar.
PAS 6: Els posem al plat i els acompanyem d’una amanida d’ensiam de roure de dos colors.
Bon Profit!